У дворику Першого українського театру для дітей та юнацтва відбудеться благодійний аукціон-ярмарок виробів

У рамках проекту «Театральна педагогіка», управління освіти Львівської міської ради, Навчально-методичний центр освіти м. Львова та Перший український театр для дітей та юнацтва запрошують усіх взяти участь у благодійному аукціоні-ярмарку виробів, виготовлених власними руками. Аукціон-ярмарок відбудеться 17 жовтня о 15.00 год. у дворику Першого українського театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11). На ярмарку будуть представлені роботи учнів з усіх львівських шкіл та працівників Першого українського театру для дітей та юнацтва, а виручені кошти будуть передані на реабілітацію поранених бійців АТО, які перебувають у львівському шпиталі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Часом голос однієї дитини важливіший за голос сотні дорослих. Почути прагнення дітей та допомогти їм реалізувати ці прагнення зараз, як і завжди, видається вкрай важливим.

На благодійний аукціон запрошено владу міста, громадських діячів, бізнесменів, представників депутатського корпусу Львівської міської ради та представників Львівської обласної державної адміністрації. Також ми запрошуємо усіх – наших глядачів, батьків, дітей, учнів, вчителів, друзів, приятелів, небайдужих та охочих долучитися до цієї ініціативи», - запрошують організатори благодійного аукціону-ярмарку.

Програма аукціону:

  • аукціон-ярмарок;
  • анімація для дітей: ігри, конкурси, розваги;
  • величезні мильні бульбашки, казкові персонажі, веселі клоуни;
  • виступи музичних колективів;
  • солодке частування.

Контактна особа: Марія Антонюк, тел. 097 82 78 774, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: