У Львові проведуть майстер-клас з анімалістки та виставку інтер’єрної іграшки

Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр, спільно з Західноукраїнським товариством захисту тварин, «Школою Мистецтв Оксани Бондарук», а також, культурно-мистецьким центром «ArtefaktgalereЯ» та творчою майстернею «Сверлик» 14 жовтня о 17.00 год проводять до Дня захисту тварин майстер-клас для юних художників-анімалістів, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Організатори цього заходу з великою приємністю представляють виставку - окремий стенд із авторськими роботами на зоологічну тематику.

«Завітавши до міського дитячого еколого-натуралістичного центру 14 жовтня ви зможете оглянути експозицію авторських робіт, що складатиметься з ведмедиків Тедді, м’яких котиків і собачок, морських свинок із пап’є-маше та, звісно, лялечок, виготовлених з різних матеріалів, близькими друзями яких стали саме наші менші брати. А також станете безпосередніми учасниками майстер-класів і лекцій і, безперечно, отримаєте безліч вражень від екскурсії зоологічною виставкою «Дитячий  зоопарк», тварини якої слугують моделями для юних художників», - зазначають організатори.

Виставка триватиме щодня з 12 до 18 год., від 14 до 19 жовтня, за адресою: м. Львів, вул. Кубанська, 12.

Вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: