У Львові відбудеться молитовна хода за дар миру та свободи для народів та з нагоди 25-ліття виходу з підпілля УГКЦ

Цього року Українська Греко-Католицька Церква відзначає двадцять п’яту річницю виходу з підпілля та початку відкритого виконання своєї місії серед українського народу. Відтак, 19 жовтня відбудеться святкова молитовна хода за дар миру та свободи для народів світу, під час якої духовенство буде нести мощі Блаженних новомучеників УГКЦ, повідомила прес-служба ЛМР.

«Це була велика і славна подія, заслужена роками тяжкої і самовідданої праці в катакомбах, вимолена життям мучеників нашої Церкви.

В означення цієї знаменної події, а також піднесення молитви до Всемилостивого Бога за дар миру та свободи для народів світу, 19 жовтня у місті Львові відбудеться святкова молитовна хода.

Чверть століття тому ми благали Господа дарувати свободу нашій Церкві й народові, сьогодні будемо благати Всевишнього за Мир в усьому світі, а особливо у нашій державі», - зазначено у повідомленні Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Хода розпочнеться о 15:00 год біля храму св. Архистратига Михаїла (вул. Винниченка, 22) і завершиться біля Архикатедрального Собору Святого Юра.

Під час молитовної ходи духовенство буде нести мощі Блаженних новомучеників УГКЦ.

Папа Лев ХІІІ писав, що в усіх Божих битвах, проти світських небезпек, які загрожували християнству, завдяки молитві на вервиці народ божий перемагав, саме тому під час молитовної ходи вірні молитимуться на вервиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: