У Львові знову надходять фальшиві повідомлення про замінування

10 жовтня о 15.43 год. на телефон чергового диспетчера ЛКП «Залізничнетеплоенерго» невідома особа повідомила про замінування головного залізничного вокзалу станції «Львів» (пл. Двірцева). Також у п’ятницю о 16.09 год. невідома особа на телефон чергового СБУ України у Львівській області повідомила про замінування будівлі «PANORAMA Lviv Hotel» (готель «Опера», пр. Свободи, 45). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибухи, не висувалось. Вибухових пристроїв не виявлено, повідомила прес-служба ЛМР.

На місці подій працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій …».

Місця подій були огороджені, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із будівлі вокзалу на безпечну відстань було виведено 380 осіб. З готелю на безпечну відстань було виведено 65 осіб.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження площі, готелю та прилеглих територій.

О 17.45 год. були завершені пошукові роботи на вокзалі. Рух залізничного транспорту не припинявся. В готелі роботи було завершено о 17.10 год.

Зараз проводяться заходи зі встановлення осіб, які надали фальшиві повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: