До Львова приїде перший вокаліст культової групи AC/DC Дейв Еванс (фото, відео)

77724 жовтня на львівських рокерів чекає непересічна подія – у клубі-ресторані «THE GAS STATION» (вул. Джерельна, 20) відбудеться концерт легенди світового року Дейва Еванса - першого вокаліста культової австралійської групи AC/DC. Знаменитий рок-музикант завітає до Львова в рамках свого туру містами України «UKRAINE TO ROCK AGAIN!». Початок концерту – о 20:00.

Про це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Галина Гузьо.

222Вперше 61-річний Дейв Еванс виступав в Україні у травні цього року – в одному з київських байк-рок-клубів. Тоді рок-легенда дав лише один концерт – у столиці. Варто зазначити, що під час перебування у Києві Еванс, знаючи про трагічні події минулої зими, висловив побажання побувати на Майдані Незалежності.

І ось вже за кілька місяців екс-учасник AC/DC вирішив повернутися до нашої країни. Цього разу у його гастрольному графіку – три міста: Львів, Луцьк та Київ. У турі "UKRAINE TO ROCK AGAIN!» легендарному австралійцю Евансу акомпануватиме один з найкращих триб’ют-бендів на пострадянському просторі - київська команда D/C Train.

444Голос Дейва Еванса знайомий меломанам із ранніх записів AC/DC, адже це саме вінперший «оригінальний» вокаліст культовоїавстралійської рок-групи. Концерт 24 жовтня у львівському клубі-ресторані «THE GAS STATION» - унікальна нагода через десятиліття почути ранні хіти AC/DC в автентичному виконанні, зокрема: «Rockin' In The Parlour», «Can I Sit Next To You, Girl?», «Soul Stripper», «Rock N Roll Singer». Це буде дві години драйву, потужних гітарних рифів, грому барабанних партій і, головне, голосу співака, який ще на початку 1970-их разом із братами Янг розривав на шматки австралійські паби. Організатори львівського концерту Дейва Еванса наголошують, що після виступу заплановано автограф- та фотосесію для фанатів справжнього року.

В складі AC/DC Дейв Еванс був недовго – лише протягом 1973-74 років. Утім, покинувши групу, він продовжив музичну кар’єру – і зумів стати відомим не тільки у рідній Австралії, а й у США, країнах Західної Європи, а тепер завойовує прихильність і українських рокерів. В активі Дейва Еванса – чотири сольні альбоми.

Відео із травневого концерту Дейва Еванса у Києві і його відвідин Майдану:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: