Львівська залізниця розпочала щорічну противірусну вакцинацію працівників

Із 7 жовтня на підприємствах Львівської залізниці розпочали щорічну противірусну вакцинацію працівників. До кінця місяця, а саме стільки триватиме період щеплень, планують вакцинувати 7,5 тисяч залізничників, повідомила прес-служба відомства.

Львівська залізниця дбає про здоров’я своїх працівників та вже 13-й рік поспіль закуповує вакцину для щеплень проти сезонних вірусів грипу. Для щеплень обрано сертифікований французький препарат «Ваксігрип», одна доза якого коштує майже 122 грн. Загалом на вакцинаційну акцію Львівська магістраль витратила 914 тис.грн. За інформацією медичної служби магістралі, за потреби вакцину для працівників докуплять.

Насамперед вакцинуватимуть тих залізничників, які у своїй повсякденній діяльності контактують із великими групами людей, – квиткових касирів, провідників, станційних працівників та залізничних медиків. Вакцинуватися чи відмовитися від цієї процедури кожен працівник вирішує самостійно, однак у будь-якому випадку у колективах з цього питання проводять роз’яснювальну роботу залізничні медики.

Як показує практика, щеплення проти грипу дає позитивні результати: минулими роками жоден із вакцинованих працівників не хворів на грип, а відтак підприємство суттєво заощадило на лікарняних виплатах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: