Радіо «FM Галичина» отримало відзнаку «Львів інформаційний» (фото)

У Львові обрали «Обличчя міста 2014». Це загальноміський конкурс, який вже майже 15 років організовує Львівська торгово-промислова палата та Львівська мерія. Зміських компаній та підприємств Львова обирають найкращих. Цього року на конкурс зареєструвалась рекордна кількість учасників, понад сотня компаній, 30 кращих увійшло до фіналу. Перемогу у номінації«Львів інформаційний» отримало радіо «FM Галичина».  

Номінація вкотре доводить – пріоритетом для файного радіо є своєчасна, незаангажована та якісна подача інформації, різноплановість програм та українське позиціонування.

Однозначно про це говорять і дослідження нещодавно зроблені компанією GFK, в якій радіо «FM Галичина» визнано найлояльнішим радіо.

«Нагорода – це ще один доказ, що «FM Галичина» рухається в правильному напрямку, говорить директор радіо Олександра Гнатик. На радіопрацюють професіонали, знавці своєї справи, тому ця нагорода для нас є заслуженою. В планах, звісно, розширення мережі, це Рівне, Київ, Чернівці. Ми хочемо, щоб файне радіо слухали по всій Україні. Ми ж дякуємо слухачам файного радіо за підтримку. І обіцяємо й надалі тішити вас доброю музикою і цікавими проектами»

фм фм2

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: