"Шеврон" продовжує працювати з урядом України згідно зі строками та умовами Угоди про розподіл вуглеводнів

ТОВ «Шеврон Україна» ще не починало польових пошукових робіт в Україні, як-от, сейсміка чи буріння. Водночас «Шеврон» продовжує працювати з урядом України згідно зі строками та умовами Угоди про розподіл вуглеводнів. Про це у відповіді на запит Гал-інфо повідомив радник зі зв’язків з органами державної влади та громадськістю ТОВ «Шеврон Україна» Микола Тимощук.

Питання: «Просимо надати інформацію, чи вів «Шеврон» переговори з депутатами Львівської обласної ради про позитивне голосування (від 3 жовтня 2013 року) щодо погодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів між Державою Україна, компанією «Шеврон Юкрейн Б.В.» та ТзОВ «Надра Олеська»? Чи платила компанія «Шеврон» преміальні виплати депутатам Львівської обласної ради за згадане позитивне голосування?».

Відповідь: «Шеврон» суворо дотримується кодексу ділової етики, в рамках якого ми працюємо виключно в межах чинного законодавства».

Питання: «У разі якщо згаданого факту не було, чи звертатиметься «Шеврон» в правоохороні органи щодо розслідування справи про наклеп та спростування неправдивої інформації?».

Відповідь: «Ми не коментуємо плітки».

Питання: «Просимо надати інформацію про стан проекту з розробки Олеської площі. Чи отриманні всі дозвільні документи на розробку Олеської площі та коли Шеврон планує продовжити реалізацію цього проекту?»

Відповідь: «Ми ще не починали польових пошукових робіт в Україні, таких, як-от сейсміка чи буріння. Ми підписали Угоду про розподіл продукції (УРП) у листопаді 2013 р. у Києві і наразі продовжуємо працювати з урядом згідно зі строками та умовами, що передбачені УРП».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: