У Львові розшукують кондитерів-аматорів

Цієї суботи, 18 жовтня, у Львівському Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбудеться III Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». До участі запрошуються активні, креативні, справжні гурмани, які володіють особливими рецептами приготування шоколадних виробів. Захід відбувається в рамках VII Національного Свята Шоколаду, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ми щиро захоплюємось тими, хто з особливою креативністю та любов'ю творить неймовірні шоколадні шедеври, смакує процес приготування, є в постійному пошуку нового. І ми раді зустріти таких кондитерів на III Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» в рамках Національного Свята Шоколаду»,- зазначив директор Національного Свята Шоколаду Андрій Сидор.

Переможець отримає звання «Найкращого кондитера-аматора» Національного Свята Шоколаду 2014 року, а також можливість набратися досвіду на кухні Citadel Inn Hotel&Resort пліч-о-пліч із шеф-кухарем Євгенієм Сушком та взяти участь у майстер-класі Валентина Штефаньо зі створення шоколадних скульптур.

Для участі у ІIІ Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» потрібно заповнити реєстраційну форму та надіслати на електронну адресу [email protected] до 15 жовтня, прийти з готовим виробом 18 жовтня о 14:00 у Львівський Палац Мистецтв, придбати квиток на Свято та отримати бейдж та форму учасника в інфо-пункті Національного Свята Шоколаду.

Зауважимо, обов’язковою складовою виробу має бути ШОКОЛАД (основна страва, десерт, тощо). Учасники презентуватимуть вироби для журі, до складу якого входять ресторатори та відомі шоколатьє.

Нагадаємо, минулоріч на Святі у ІІ Чемпіонаті кондитерів-аматорів «Домашній кондитер» змагалось 8 аматорів. Перемогу та звання «Найкращого кондитера-аматора України 2013 року» здобула Оксана Стець.

До зустрічі, 17-19 жовтня, на Національному Святі Шоколаду!

Організатор: компанія «ДікАрт».

Генеральний партнер Свята: Львівська кондитерська фабрика «Світоч».

Сайт Свята: shokolad.lviv.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: