Водії АТП-14631 - наймайстерніші (фото)

Восьмий огляд-конкурс водійської майстерності провели у Львові перевізники області – він приурочений до Дня автомобіліста, повіомляє прес-служба Асоціації

Спочатку команди восьми команд автотранспортних підприємств (по два шофери у кожній) змагалися за те, хто краще знає правила дорожнього руху.

Результати теоретичної частини конкурсу врахують у своїй повсякденній роботі служби безпеки руху. Відтак шофери змагалися, хто краще їздить на автобусі. Практичні навики водіння на висоті, відзначають в Асоціації перевізників Львівщини.

Загалом за результатами конкурсу професійної майстерності перше місце посіло львівське «ТзОВ АТП-14631». Друге місце за Червоноградським АТП-14628, третє – у Радехівського АТП-14629.

Нагадаємо, до Дня автомобіліста Асоціація перевізників Львівщини проводить восьмий огляд-конкурс шоферів громадського транспорту. Свято продовжиться у суботу 19-ю спартакіадою серед команд колективів АТП Львівщини – вона пройде у гуртожитку автодорожнього технікуму на вулиці Пасічній. Завершить святкування Дня автомобіліста урочиста частина 22 жовтня в актовому залі корпорації «Український капітал» на вул. Промисловій, 52-54. Тоді вшанують кращих працівників АТП і обговорять проблеми галузі.

марш4 марш3 марш2 марш

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: