Перевізники Львова досі не оновили інформаційне ознакування маршруток, - «За якісний транспорт» (відео)

Активісти ГО «За якісний транспорт» провели проміжний підсумок першого рейду із перевірки інформаційного ознакування, який відбувся на ТзОВ «Міра і К». Попередні результати рейду засвідчили, що підприємство уже за понад півроку досі не виконало розпорядження директора департаменту житлового господарства Львівської міської ради про оновлення інформаційного ознакування.

«Найбільше зауважень у нас виникло до відсутності освічення передніх та бокових трафаретів у маршрутках. Зауважу, що на маршрутах підприємства зафіксовано також різноманітний набір трафаретів, хоча у відповідності до наших домовленостей, за наказом пана Олійника, підприємства мали б до 1 вересня завершити роботу із інформаційним ознакуванням», - повідомив заступник голови робочої групи, учасник ГО «За якісний транспорт» Сергій Черешньовський.

Активісти також розповідають, що на багатьох машинах задніх трафаретів узагалі немає або ж вони просто заклеєні рекламою. Є зауваження у активістів і до освітлення салону транспортних засобів, адже часто із усіх лампочок працює тільки одна або дві.

лист щир

Результати рейду будуть передані начальнику управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктору Щиру із пропозиціями до вжиття відповідних заходів до перевізника.

Зазначимо, що у цей день випуск автобусів на рейд, згідно із графіком, повинен був проводитись за участю керівництва управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради, однак чиновники так на випуск і не приїхали

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: