У Львові відбувся благодійний концерт "Героям слава" (фото)

У Львівській опері відбувся благодійний концерт і телемарафон «Героям слава», всі зібрані кошти переказали сім’ям військовослужбовців, які загинули у зоні АТО.

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі ТРК «Львів».

Телемарафон відбувся 14 жовтня, на свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Масштабну соціальну акцію: телемарафон у поєднанні з благодійним концертом зірок української естради у прямому ефірі транслювала ТРК «Львів».

Концерт розпочали державним гімном, опісля хвилиною мовчання вшанували загиблих учасників АТО. На сцені виступали гурт «TARAKA» з Польщі (автори хіта часів Майдану Гідності: «Podaj Rękę Ukrainie»), народні артисти України Оксана Білозір та Віктор Павлік, а також Сестри Тельнюк, Світлана Тарабарова, Ірина Федишин, Львівський Хор Руслани, гурт «Тріода», LAVIVO, балет «Життя» та ін. Виступи артистів чергувалися з показом фото та відеоматеріалів про героїв з Львівщини, які загинули або були поранені, чи вчинили героїчні поступки під час антитерористичної операції на східних рубежах Батьківщини. Із зворушливою промовою звернувся настоятель гарнізонного храму свв. апостолів Петра та Павла отець Степан Сус, який процитував слова зі святого Письма – «немає більшої любові від любові того, хто віддав за ближнього своє життя».

У залі були присутні рідні загиблих воїнів з Львівської області, поранені бійці, які сьогодні лікуються у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, а також медики цього ж центру, офіцери і солдати з військових частин регіону, які боронили нашу державу на Сході країни та курсанти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Начальник львівського гарнізону генерал-лейтенант Павло Ткачук вручив бойові нагороди Героям.

15 жовтня всі зібрані кошти були переказані на рахунки сімей загиблих військовослужбовців.

Повну телевізійну версію концерту «Героям слава» дивіться у день виборів, 26 жовтня, на ТРК «Львів».

14.10 178 14.10 189 14.10 206 14.10 218 14.10 221 14.10 240

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: