«Блок Петра Порошенка» та «Свобода» узгодили кандидатів у низці мажоритарних округів

У низці мажоритарних округів «Блок Петра Порошенка» підтримує кандидатів у народні депутати від Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Обидві партії узгодили кандидатів у народні депутати в низці мажоритарних округів.

Про це сьогодні у коментарі «Вголосу» повідомив керівник виборчої кампанії «Блоку Петра Порошенка» у Львівській області Юрій Гринів.

Він відзначив, що «Блок Петра Порошенка» та ВО «Свобода» домовились про взаємну підтримку на виборах ще під час виходу «свободівців» з парламентської коаліції.

«Ми підтримуємо кандидатів від «Свободи» на виборах тому, що вони були нашими партнерами під час виходу із парламентської коаліції. Якби тоді «Свобода» не вийшла з коаліції, не було б цих виборів, і не можна було б впроваджувати реформи у державі», – сказав  Юрій Гринів.

Зазначимо, що на офіційному сайті «Блоку Петра Порошенка» єтакож опубліковано інформацію про те, що рамках об’єднання зусиль демократичних сил на парламентських виборах керівництво «Блоку Петра Порошенка» та «Свободи»  ще на початку виборчої кампанії прийняло рішення не конкурувати один з одним в рамках виборчих одномандатних округів.

Зокрема, у повідомленні йдеться, що «Блок Петра Порошенка»підтверджує свою підтримку кандидатам від ВО «Свобода» – Юрію Левченку (виборчий округ №223), а також діючим народним депутатам Андрію Іллєнку (виборчий округ №215), Олексію Кайді (виборчий округ №163), Бублику Юрію (округ №145), Мельнику Євгену (округ №19), Осуховському Олегу (округ № 152), Сабію Ігорю (округ №189), Тягнибоку Андрію (округ №125), Головку Михайлу (округ №164), Леонову Едуарду (округ № 161), Сех Ірині (округ № 119).

Як повідомляв раніше «Вголос», партійний список кандидатів у народні депутати України від Всеукраїнського об'єднання «Свобода» практично не відрізнятиметься від списку, з яким партія йшла на попередні парламентські вибори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: