Керівництво «Арени Львів» просить уболівальників культурно поводитись на стадіоні

Керівництво стадіону «Арена Львів» припускає, що останнім часом на фоні активної діяльності Арени та її всебічного розвитку, проти стадіону ведеться спланована діяльність, котра спрямована на дискредитацію роботи об'єкту та зрив спланованого календаря футбольних матчів за участю Національної Збірної та українських футбольних клубів, котрі беруть участь у відповідальних єврокубках та регулярних чемпіонатах України. Такі дії проявляються у системних порушеннях у фанатському секторі щодо запалювання та кидання піротехнічних засобів та сторонніх предметів на поле, вторгнення на поле, використання забороненої символіки та інших порушень. Ці порушення можуть призвести до серйозних штрафних санкцій з боку УЄФА та до дискваліфікації стадіону щодо проведення футбольних матчів у майбутньому.

«Ми вважаємо, що вищезазначене складає велику небезпеку щодо розвитку не тільки стадіону як невід'ємної частини міської інфраструктури - це дискредитує Львів як культурну столицю та туристичний центр нашої країни», - зазначають в дирекції стадіону «Арена Львів».

Керівництво стадіону «Арена Львів» звертається до усіх, хто будь-яким чином може бути причетний до вказаних інцидентів - терміново припинити системні порушення та поводитися культурно у стінах стадіону та за його межами, не створювати конфліктні ситуації та інциденти, не приносити піротехнічних засобів та фаєрів, не розпивати алкоголю та не псувати майно нашого стадіону.

«Ми звертаємось до об'єднань футбольних вболівальників, до їх керівників та до кожного з активних футбольних фанатів перейти до відкритого діалогу щодо наведення порядку та дотримання культурної поведінки під час футбольних матчів. Ми знаємо, що такі формування є одними з найбільш дисциплінованих організацій, і тому наша співпраця є неоціненною складовою у дотриманні культури та порядку під час футболу.

Брудний футбол не потрібен нікому: ні вболівальникам, ні спортсменам, ні представникам влади. Якщо ж  хтось зацікавлений у занепаді стадіону та припиненні розвитку футбольної культури у Львові, нехай ці люди відкрито заявлять про це та візьмуть на себе відповідальність за усі санкції та наслідки щодо стадіону «Арена Львів», - йдеться у заяві дирекції стадіону «Арена Львів».

Контактна особа: Вікторія  Харитонова, тел. 0676761314. Акредитація для журналістів: [email protected], +38 (032) 253 03 35.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: