На Львівщині відбудеться фінал аква-квесту для школярів «Через скелі до води»

Відповідно до розпорядження Президент України № 349/2013-рп «Про призначення грантів Президента України для обдарованої молоді на 2014 рік» керівник дитячого гуртка центру творчості та юнацтва Галичини Павло Кротюк отримав грант Президента України у розмірі 72 тис. 400 грн. на 2014 рік для проведення аква-квесту для школярів «Через скелі до води».

Основною метою цього проекту є проведення двоетапних змагань серед школярів зі скелелазіння та популяризація занять спортом, здорового способу життя та спортивного туризму серед учнівської молоді віком 9 -14 років.

Проект розпочався змаганнями, які тривали упродовж 6 тижнів (з 6 вересня до 12 жовтня 2014 року) поблизу території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини у м.Львові.

Спортивне містечко функціонувало на території Центру творчості дітей та юнацтва Галичини за адресою Львів, вул. Вахнянина, 29, Погулянка, кінцева трамваю №7.

Щодня суддівська колегія визначала 9 учасників, які показали найкращий результат. Вони й відібрані до другого туру змагань. Таким чином упродовж вересня-жовтня визначено 108 учасників, які поїдуть у безкоштовний мандрівний дводенний квест річкою Дністер.

Водний етап відбудеться 18-19 жовтня 2014 року в с. Розвадів Миколаївського району на р. Дністер. Початок о 10 год.

Захід реалізовується за кошти гранту Президента України за підтримки управління молоді та спорту Львівськоїоблдержадміністрації.

Контактний телефон організатора: Павло Кротюк 097-183-31-54, 093-25-80-100 –(попередні заявки та детальніша інформація).

Ольга Леськів, управління молоді та спорту ЛОДА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: