Жителів та гостей міста запрошують на LvivAcousticFest

Цієї осені Львів зануриться у справжній вир акустичної рок-музики. 18-19 жовтня в місті Лева відбудеться найбільший акустичний фестиваль на теренах України – LvivAcousticFest, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

До міста приїдуть найкращі гурти та виконавці з усієї України та закордону: Pianoбой, VivienneMort, П&Д (ex. ПНД), РэспублікаПаліна, Колос (Фіолет), Гапочка, Bahroma, Epolets, Fontaliza, GreenSilence, BriaBlessing, Плесо, Ріплей, TheSnow, PIANO. Спробувати себе на сцені зможуть також молоді виконавці – організатори фестивалю надають їм можливість виступити поруч із уже відомими артистами.

Відтак, на фестивалі діятимуть дві сцени: головна та мала. Виступи на малій сцені починатимуться о 12:00, на головній – о 16:00 год.

Деякі виконавці спеціально для фестивалю підготували акустичні програми. З ексклюзивними виступами зіграють Pianoбой, Fontaliza, Bahroma, Epolets, Плесо, тож у відвідувачів буде унікальна нагода почути улюблених виконавців у новому амплуа.

Дійство відбудеться в міському палаці культури імені Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1).

Після завершення фестивалю в неділю о 23:00 год відбудеться Аfterparty LvivAcousticFest, куди організатори запрошують усіх охочих. На гостей чекають приємні подарунки, якісна музика та по-справжньому святкова атмосфера.

Квитки на Lviv Acoustic Fest можна придбати за адресою: вул. Валова, 27, оф. 8. Ціна  - 195 гривень за два дні фестивалю.

Слідкуйте за найсвіжішими новинами фестивалю на сторінці Вконтакте та у мережі Facebook: http://vk.com/lvivacousticfest; https://www.facebook.com/LvivAcousticFest

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: