Садовий поїхав у Полтаву

Міський голова Львова Андрій Садовий під час сьогоднішнього форуму «Галицькі стратегії» у Львові заявив про готовність поділитись досвідом творення регіональної стратегії у перспективі євроінтеграції.

«Дякую за можливість долучитись до конференції. Я зараз перебуваю у Полтаві. Якщо говорити про стратегії в нашій державі, у багатьох містах України говорять про стратегії і навіть пишуть їх, але це все лишається на папері. Стратегія буде працювати, коли її впроваджувати у життя, коли її буде впроваджувати команда. Кожне місто мало своє бачення, я готовий в якості експерта долучитись. Львів пройшов великий шлях, у нас є досвід… Успішна Галичина і успішна Україна для мене є одним з пріоритетів», - сказав він у вітальному слові до учасників міжнародної конференції "Галицькі стратегії".

Сьогодні у Львові відбувається міжнародна конференція "Галицькі стратегії", учасники якої обговорюють проблеми євроінтеграції України і, зокрема, питання, чи може Галичина стати локомотивом для євроінтеграції всієї України.

Почесними гостями форуму стали міський голова Львова Андрій Садовий (Andriy Sadovyi ), екс-міністр економіки Павло Шеремета, правозахисник та публіцист з ФРН Вольфганг Темплін та угорський економіст і дипломат Тамаш Беркі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: