У Львові триває свято шоколаду (фото, відео)

У Львові триває VII Національне Свято Шоколаду. Спеціально до Свята відомий шоколатьє Валентин Штефаньо створив Святковий 5-метровий стіл, де все із справжнього шоколоду.

20141018_122912[1]

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо

20141018_122942[1]

Генеральним спонсором свята шоколаду став львівський бренд "Світоч". На підприємстві наголошують, що увесь шоколад, із якого виготовляють солодощі, - із львівського підприємства.

20141018_123145[1]

В рамках шоколадного дійства відбудеться III Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер». За звання «Найкращого кондитера-аматора» Національного Свята Шоколаду 2014 року змагатиметься 8 активних, креативних, справжніх гурманів, які володіють особливими рецептами приготування шоколадних виробів. Також переможець Чемпіонату отримає можливість набратися досвіду на кухні Citadel Inn Hotel&Resort пліч-о-пліч із шеф-кухарем  Євгенієм Сушко та взяти участь у майстер-класі Валентина Штефаньо зі створення шоколадних скульптур.

20141018_123128[1]

Також на Національному Святі Шоколаду, такий рідний для львів’ян, солодкий бренд «Світоч», готує для відвідувачів приємні  та цікаві атракції. Серед запланованих заходів Світоч Десерти представляють шоколадну магію смаку у справжній кондитерській, створенняшоколадних скульптур та відомих пам’яток архітектури Львова, а також кожного чекатимуть ароматна кава зі Світоч Тірамісу та 3D фото-зона для неймовірних солодких спогадів!

Для маленьких гостей діятиме «Дитяча шоколадна країна»,  де все зроблено зі смачного шоколаду: місто із шоколадними будівлями, залізниця. А ще малюки зможуть взяти участь у виготовленні іменних шоколадних вагонів та потягів та отримати солодкі призи.

Нагадаємо, цього року на Святі вдруге діє спеціальний вхідний квиток «ШокоКартка», яка дає відвідувачам можливість отримати подарунок-згадку від Національного Свята Шоколаду, цікаві пропозиції від друзів Свята та призи у щоденних розіграшах! «ШокоКартка» – це більше ніж вхідний квиток).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: