Гендиректор клубу Ахметова впевнений, що хтось хоче спеціально підставити "Арену Львів" перед УЄФА

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про порушення порядку з боку вболівальників під час матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти "Порту" (2:2), який відбувся на "Арені Львів"

Про це повідомляє програма "Великий футбол" та"Террікон".

Зазначимо, що під час поєдинку фани кидали на поле файери, а також вивісили банер "УЄФА: ми дбаємо про Росію". Також вболівальники відзначилися жахливою поведінкою під час матчу Україна - Македонія, який також відбувся на "Арені Львів".

"Якщо УЄФА вирішить позбавити "Арену Львів" міжнародних матчів, кому від цього буде краще? Тут треба задатися питанням, а кому це взагалі треба. Хто хоче позбавити Львів ігор міжнародного рівня? Коли ми отримаємо відповідь на це питання, все стане зрозуміло", - вважає Палкін.

"УЄФА має чіткі регламентні норми - під час матчу не можна вивішувати будь-які плакати із згадкою УЄФА. Стюарди, які стояли в секторі, знають ці норми, це їх робота. Вони підійшли і сказали: "Приберіть, бо будуть санкції проти клубу". Але банер не прибрали. Більш того, стюардам стали погрожувати, що вони зараз зірвуть матч, якщо хтось доторкнеться до плаката. Хлопці залишили все як є. За допомогою цих порушень хочуть зробити так, щоб УЄФА заборонив нам грати на "Арені Львів" або щоб ми грали там без глядачів. В цьому напрямку все робиться дуже цілеспрямовано", - додав Палкін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: