Гурт "Бомбокс" виступить із концертом у Львові

24 жовтня запрошуємо представників ЗМІ на прес-конференцію та на концерт гурту Бумбокс 25 жовтня у Львові

24 жовтня 2014, 14:00
Конференц-зал ZIK, Львів, вул. Вороного, 3
Прес-конференція Андрія Хливнюка (Бумбокс) присвячена концертному туру "Бумбокс. 10 років"

25 жовтня 20:00 (вхід з 19:00)
Концерт Бумбокс
Львів, Палац Спорту "Україна"
Чекаємо на представників ЗМІ о 19:00 біля центрального входу в Палац Спорту (шукайте табличку Преса)

Акредитація ЗМІ на прес-конференцію та концерт

Тетяна Турчина
Tel. 067 755 26 22
[email protected]

Ольга Черткова
Top Media Communication
Tel. 067 753 72 07
[email protected]

В 2014 році українському гурту Бумбокс виконується 10 років. В 2004 році, в Києві,Андрій Хливнюк, Андрій Самойло та Валентин Матіюк заснували гурт. З того часу Бумбокс дали більше 700 концертів по всьому світу, випустили п'ять офіційних альбомів, написали музику до кількох фільмів та серіалів, записали кілька дуетів з такими музикантами, як Дмитро Шуров, Океан Ельзи, Баста, O.Torvald та взяли участь у ряді альбомів-триб'ютів. Пісні групи звучать в популярних телешоу і на радіостанціях, тексти розбирають на цитати, слухачі з нетерпінням чекають нових альбомів і концертів.
Тур "Бумбокс. 10 років" стартує 25 жовтня, з концерту у Львові. Європейська частина туру почнеться концертом у Варшаві, 4 листопада. Всього буде зіграно десять концертів - п'ять в Україні і п'ять у Європі. Концерти пройдуть у Львові, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Києві, Варшаві, Кракові, Відні, Празі, Антверпені і Парижі. Якими будуть ці концерти? Це буде унікальне тригодинне шоу - пісні з усіх альбомів, потужний звук, відеоряд, заснований на рідкісних архівних матеріалах, Андрій Хливнюк з мікрофоном, Андрій Самойло на гітарі, Олександр Люлякін за барабанами, Валентин Матіюк за вертушками і Денис Левченко на басу.
Бумбокс найбільше бояться перетвориться на групу, для якої ювілейні концерти і прощальні концерти відіграють більшу роль, ніж нові роботи. "Десять років, як з нами не грає Коля", "Сорок років в турі без заїзду додому", "П'ятий останній прощальний тур з симфонічним оркестром".Тому важливо розуміти, що програма "Бумбокс. 10 років" в кожному конкретному місті туру буде зіграна лише один раз.
Можемо нескінченно довго писати про чарівні мелодії Бумбокса, унікальному сплаві стилів в якому працює група, співати дифірамби і розсипатися в компліментах. Не дайте себе заплутати. Рок-н-рол і хіп-хоп ніхто не відміняв. Приходьте на концерти туру "Бумбокс. 10 років" і переконайтеся в цьому самі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: