На Львівщині завершилися обласні баскетбольні змагання (фото)

Цими вихідними, 18-19 жовтня 2014 року, у містах Червонограді та Сокалі відбулися змагання з баскетболу за програмою ХХІІІ спортивних ігор Львівщини, присвячених Року Т. Шевченка в Україні та VІІ обласних ігор ветеранів спорту, присвячених 75-річчю створення Львівської області, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба.

Змагання організовані управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділення НОК України у Львівській області.

Змагалися чоловічі та жіночі збірні команди районів області та міст обласного значення у двох вікових категоріях: категорія «Дорослі» (вік – 1996 р.н. та старші) та категорія «Ветерани» (вік – 1974 р.н. та старші). Баскетбольні турніри категорії «Ветерани» відбулися на спортивній базі Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. №4-ліцей», категорії «Дорослі» – у спортивних залах Палацу спорту «Шахтар», ДЮСШ №1 та ЗОШ №5 м.Червонограда.

У змаганнях взяли участь 240 учасників, які представляли 11 збірних команди: 5 - міст обласного значення та 6 з районів області.

Серед дорослих перші місця вибороли команда жінок Бродівського району та чоловіча збірна Червонограду. Призові місця посіли чоловічі команди міст Самбора та Бродівського району, жіночі команди Самбора та Сокальського району.

Серед ветеранів найкращими виявилися чоловіча команда Сокальщини та жіноча команда з міста Самбора, друге та трете місця вибороли чоловічі команди ветеранів баскетбллу з міст Нового Роздолу, Самбора та жіночі команди міста Нового Роздолу та Сокальського району.

Переможці та призери змагань були відзначені медалями, грамотами, кубками від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

IMG_0709

Командна першість:

категорія «Дорослі»
чоловіки жінки
І місце – м. Червоноград

ІІ місце – м. Самбір

ІІІ місце – Бродівський район

ІV місце – м .Новий  Розділ

V місце – Золочівський район

VІ місце – Сокальський район

VІІ місце – м. Трускавець

VІІІ місце – м. Стрий

ІХ місце – Яворівський район

Х місце – Жовківський район

І місце – Бродівський район

ІІ місце – м. Самбір

ІІІ місце – Сокальський район

ІV місце – Золочівський район

V місце – Пустомитівський район

VІ місце – м. Новий Розділ

VІІ місце – Жовківський район

категорія «Ветерани»
чоловіки жінки
І місце – Сокальський район

ІІ місце – м. Самбір

ІІІ місце – м .Н.Розділ

І місце – м. Самбір

ІІ місце – Сокальський район

ІІІ місце – м.Н.Розділ

 

Спортивні ігри Львівщини 2014 року наближаються до завершення. Останні два види програми – змагання з армспорту та гирьового спорту, відбудуться у місті Львові відповідно 2 та 9 листопада цього року.

 

Львівський обласний центр ФЗН „Спорт для всіх”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: