Опалювальний сезон у Львові планують розпочинати з 22 жовтня

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, з 22 жовтня у місті планують розпочинати опалювальний сезон, повідомили у прес-службі ЛМР.

«З середи з вечора починають включати опалення для лікарень, для шкіл, садочків, будинків. Цей процес буде тривати близько трьох днів, бо це складна процедура. Якщо температура буде підвищуватись, то ми зможемо це все регулювати. Але, враховуючи прогнози, які ми бачимо, з середи з вечора треба включати опалення, бо на четвер прогнозують серйозне похолодання і треба, щоб львів’яни були в теплі», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», до опалювального сезону теплоносієм заповнено внутрібудинкові мережі у 99% житлових будинків. Досі не мають актів готовності до зими 14 будинків на вул. Гашека,15а,17,19,20,20а,22,22а,24, вул. Скорини,6а, вул. Максимовича,7,7а,7б,9,9а.

Через ремонтні роботи в середині будинку не заповнений житловий будинок на вул. Стрийська,59.

Також немає жодних звернень щодо заповнення теплоносієм від власників будинків на вул. Кримська,30 (відомчий гуртожиток), вул. Панаса Мирного,43 (ЖБК-61), вул. В.Великого,23,25 (ОВБД-29).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: