Турянський доручив вжити заходи з енергозбереження у Львівській ОДА

У Львівській обласній державній адміністрації розробили комплекс заходів з енергозбереження та зменшення витрат на оплату комунальних послуг та енергоносіїв. Відповідне доручення сьогодні, 20 жовтня, підписав т.в.о. голови облдержадміністрації Юрій Турянський на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2014р. №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», повідомили у прес-службі ЛОДА.

Згідно з дорученням очільника Львівщини, з метою економного використання енергоресурсів, від сьогодні у приміщеннях структурних підрозділів облдержадміністрації заборонено користуватись обігрівачами, обмежено застосування побутових електроприладів.

Юрій Турянський також дав завдання забезпечити ефективне використання освітлювальних приладів у приміщеннях та місцях загального користування, зокрема шляхом встановлення енергозберігаючих світильників та економії освітлення у після робочий та обідній час. Окрім цього, доручено утеплити вікна та двері для скорочення витрат теплової енергії, заборонено встановлювати додаткові кондиціонери.

Зазначимо, що згадані обмеження стосуються усіх без винятку структурних підрозділів облдержадміністрації.

Також у Львівській ОДА опрацьовують питання щодо можливості обмеження використання теплової енергії у вихідні та святкові дні в орендованих приміщеннях під час опалювального сезону 2014-2015 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: