Терористи ЛНР "виплатили" пенсії списаними гривнями з кримських сховищ

Терористи в Луганську видали пенсіонерам пенсії купюрами старого зразку з кримських сховищ НБУ

Купюри луганчанам видала "ЛНР" під видом пенсій і соцвиплат, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу Партії пенсіонерів України.

"Останнім часом почастішали випадки, коли жителі Луганська, які приїжджають в Станицю Луганську для закупівель продуктів в магазинах, намагаються розплатитися банкнотами старого зразка номіналом 200 грн, які давно вийшли з обігу", - йдеться в повідомленні ППУ.

В повідомленні наголошується, що такі купюри луганчанам видала "ЛНР" під видом пенсій і соцвиплат.

"Луганським пенсіонерам як пенсії видали підготовлені до списання гривні, вилучені з кримських сховищ НБУ", - йдеться в повідомленні.

Разом з тим, 20 жовтня керівництво терористичної організації "ЛНР" заявило про початок виплат двом пільговим категоріям громадян - пенсії по втраті годувальника і дітям-інвалідам.

Як говориться в повідомленні ЛНР, перші виплати були проведені 18 жовтня, на сьогодні виплачено вже більше 2,3 млн грн. Зокрема, наголошується в повідомленні, пенсія по втраті годувальника на одного непрацездатного члена сім'ї становить 900 грн, на двох і більше непрацездатних членів сім'ї - 1800 грн; соціальна пенсія дітям-інвалідам становить 1200 грн.

Також терористична "Луганська народна республіка" заявила про введення з 20 жовтня соціальних карт для незахищених верств населення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: