У Раду рвуться політичні перевертні, - Ситник

У Верховну Раду намагаються потрапити політики, які скомпрометували себе постійною зміною партійних вивісок – заявив 20 жовтня 2014 року в ефірі ТРК «Львів» перший заступник голови Львівської ОДА, свободівець Йосиф Ситник.        

«Якщо виборці проаналізують виборчі списки партій 2012-го і 2014–го років, то побачать, що низка політичних сил змінила прапори, назви, програми, і це відбувається на кожних виборах. Вони намагаються пролізти в парламент на плечах популярних лідерів, брендів.  За якийсь час вони ніби-то розчаровуються і зраджують партії з якими пройшли і знову їх змінюють»  - заявив політик.

Він також наголосив, що не всі кандидати йдуть у Верховну Раду від партій членами яких вони є.

«У 116 окрузі йде депутат, який у Львівській міській раді представляє НРУ, на сайті ЦВК записаний як позафракційний, а висунутий ще іншою партією. Хіба це не маніпуляція довірою виборців? Це може призвести до ситуації, що увійшовши до ВР під одними брендами люди змінять свою політичну орієнтацію і це може створити нові «тушки» - підкреслив Йосиф Ситник.

Він  звернув увагу на скромне представництво львів’ян у прохідних частинах списків більшості політичних партій.

«У списках політичних партій, які  вважаються прохідними на Львівщині,  національно – демократичними, в перших 50-ках львів’ян буквально одиниці. Як вони збираються представляти інтереси області?  У «Свободи», до прикладу 10 таких кандидатів від Львівської області» - наголосив Йосиф Ситник .

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: