23 жовтня у Львівській політехніці відзначать День працівника транспортної галузі

23 жовтня відбудеться традиційне щорічне святкування Дня працівника транспортної галузі, яке відзначає зі своїми партнерами та студентами кафедра транспортних технологій Національного університету «Львівська політехніка», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Урочисті заходи відбудуться в актовій залі головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» о 15:00 год. 23 жовтня. В заходах візьмуть участь студенти напрямку «Транспортні технології» спеціальностей «Організація перевезень та управління на транспорті» та «Організація і регулювання дорожнього руху», колектив кафедри, представники керівництва Інституту інженерної механіки та транспорту та партнери кафедри: ТзОВ Галвсесвіт, Nestle-Україна, ТзОВ Фіакр-Львів, Львівський осередок Всеукраїнської асоціації автомобільних перевізників, ЛКП Львівавтодор, Концерн Галнафтогаз, Транссервіс та інші.

В рамках святкування відбудеться нагородження кращих студентів відзнаками та грошовими преміями, також передбачено творчі виступи студентства.

Відвідати захід можуть усі охочі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: