"Брати Гадюкіни" презентуватимуть львів'янам новий альбом (фото)

7 листопада у львівському Палаці Спорту "Україна" (екс-«Спартак»; вул. Мельника, 18) відбудеться концерт культової української групи «Брати Гадюкіни». Саме зі Львова – міста, де «гади» народилися в далекому 1988 році, - стартує всеукраїнський тур гурту у підтримку нового альбому «MADE IN UKRAINE». Початок концерту – о 19:00.

Про це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Галина Гузьо.

Після старту у Львові 7 листопада гастрольний графік «Братів Гадюкіних» охопить такі міста: Тернопіль (8 листопада), Хмельницький (9 листопада), Харків (15 листопада), Дніпропетровськ (16 листопада), Чернігів (26 листопада) і Київ (28 листопада).

10585150_628271310627499_283426454_n

Альбом “MADE IN UKRAINE” «Гадюкіни» презентували 8 вересня 2014 р. У цей день культові музиканти виклали новинку на власному сайті - http://www.gady.com.ua/ - для вільного прослуховування та скачування. При цьому «гади» закликали своїх прихильників у добровільному порядку перераховувати кошти на рахунки «Волонтерської Сотні» - на потреби поранених в АТО, а також переселенців із Криму та сходу України. Тільки за першу добу українські меломани завантажили новий альбом «Братів Гадюкіних» понад 10 тисяч  разів. А за місяць цифра скачувань сягнула близько 100 тисяч. Ажіотаж викликала і концертна презентація довгоочікуваного альбому, яка відбулася у Зеленому театрі в Києві. І на якій, звісно ж, не обійшлося без старих-добрих хітів «гадів». Без яких годі уявити і концерти туру «Братів» у листопаді!

В альбом “MADE IN UKRAINE” увійшло 16 треків. Це вже більш дорослі «гади», які, щоправда, не втратили знайомої мільйонам «фірмової» манери виконання та насиченого різнобарвного саунду. Новинка від «Братів Гадюкіних» витримана у кращих традиціях групи – це мікс українського ритм-н-блюзу, гуцульського реггі, львівського шансону і «міцних» актуальних текстів.

Gady_Zelenyy_teatr_Sergiy_Nikolaev06

З рецензій на альбом “MADE IN UKRAINE”:

Ігор Панасов, cultprostir.com.ua: «В цьому камбеці – першому альбомі нових пісень за п'ятнадцять років – є не просто сенс, а велика потреба. У самих «Гадюкіних». У тих, хто їх любить. У тих, хто їх взагалі не знає. Є припущення, що і у Кузі теж. Готовий посперечатися, він тицяє зараз великим пальцем в небо, даючи зрозуміти, що «всьо чотко». Вони вилизували ці 16 пісень до останнього звуку. Були за крок від того, щоб видати альбом у липні – і засіли в студії ще на два місяці. Коли слухаєш «Made in Ukraine», розумієш, навіщо. Тут, на хвилиночку, тринадцять людей одночасно рубаються – і все працює, як годинник. Тромбон, труба, губна гармошка, саксофон, бубен, гобой, пакет бек-вокалів. Це не рахуючи очевидних барабанів-гітар».

Філ Пухарєв, Music Ukraine: «Made In Ukraine» - це поки потенційно кращий український альбом року. При цьому багато хто все одно будуть дивуватися, чому Крахмальов, Лундін, Мельничук і Вербяний не зробили з цього окремий проект. Та тому, що відродженим «Братам Гадюкінім» вдалося головне - повернути слухачів у старий-добрий всесвіт Кузі…. А найголовніше - повернути статус найбільш цитованих українських рокерів. Їх «діда Мазая - останнього джедая», «Чічку Марічку», «Пилипа з конопель» ось-ось понесуть в народ. Це значить, що Кузя і справді з нами».

Gady_Zelenyy_teatr_Sergiy_Nikolaev19

Ціна квитків на концерт «Братів Галюкіних» у Львові, у Палаці Спорту «Україна», 7 листопада - 150-250 грн.

Продаж квитків - на сайті gastroli.ua

А також - у касах «GASTROLI» по Львову:

-        Каса №1, пл. Ринок 14, магазин «Квітка»;

-        Event-hall «КІНО», пр. Чорновола 2;

-        TICKETS.UA, ТЦ "KING-CROSS LEOPOLIS" (с. Сокільники);

-        Мережа магазинів "ВУХО.КОМ";

-        Мережа кіосків "ОТ-ОТ".

Довідки за телефоном: 0 800 507 577.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: