Львів прощається із Віктором Гурняком

Сьогодні Львів прощається з Віктором Гурняком, фотокореспондентом, добровольцем «Айдару», який загинув в зоні АТО. Відтак, з 11.30 до 13.00 год водіїв просять оминати центр міста. В цей час домовину з тілом загиблого пішою ходою нестимуть з Храму св. ап. Петра та Павла до Личаківського кладовища, повідомили у прес-службі ЛМР.

Сьогодні о 11.00 год відбудеться поминальна Літургія в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла. Усі охочі можуть прийти попрощатись з Віктором Гурняком.

Після Літургії домовину з тілом загиблого понесуть на Личаківське кладовище. Відтак, з 11.30 год буде часткове перекриття руху транспорту за маршрутом: пл. Ринок – вул Руська – вул Підвальна – вул Пекарська – Личаківське кладовище. До участі у похоронній процесії долучиться понад 500 пластунів.

Чин похорону відбудеться о 13.00 год на Личаківському кладовищі біля пам'ятника Пласту на Меморіалі Української Галицької Армії.

Нагадаємо, 27-річний львівський фотокореспондент Віктор Гурняк загинув у зоні проведення антитерористичної операції в неділю, 19 жовтня, у Луганській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: