На Львівщині тривають інтерактивні заходи в рамках проекту «Молодь за здоровий спосіб життя» (фото)

25 вересня 2014 року з ініціативи та за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації на Львівщині розпочалася серія обласних інтерактивних заходів «Молодь за здоровий спосіб життя».

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі управління молоді та спорту ЛОДА.

Основною метою проекту є формування здорового способу життя та сімейної орієнтації молоді.

Перед поїздками було проведено три експертні зустрічі з головою громадської організації “Галицький Клуб “Інтеграція” Юрієм Тітовцем та акушером-гінекологом Антоніною Тітовою, на яких обговорювалася проблематика лекцій “Статеве дозрівання у дівчат”, її деталі.

P1030481

 

На даний час відбулися заняття у містах Червоноград, Новий Розділ та Дрогобич. Учасниками заходу були близько 120 дівчат-підлітків віком від 12 до 17 років. Лекції тривали 1-1,5 години.

Під час занять усі дівчата отримали роздатковий матеріал: «Порадники для юних», брошури “Запланований вибір”, а також фірмові жіночі календарики.

Після закінчення лекцій дівчата мали можливість у вигляді записок поставити запитання лекторам й отримувати ґрунтовні відповіді. Заняття завершувалися особистими консультаціями дівчат з лікарем.

Обговорюючи проблематику таких зустрічей з учасниками та керівниками навчальних закладів можна зробити висновок, що заняття відбулися успішно – усі задоволені та висловлюють щиру подяку за проведений захід.

Цей проект триватиме  до 30 листопада ц.р.. Наступні поїздки заплановані у міста Сколе, Турка та Жидачів.

P1030495

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: