На Львівщині відкрили новий спортивний комплекс (фото)

Днями у с. Наварія Пустомитівського району Львівської області на території спортивно-веслувальної бази Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки  України відбулося урочисте відкриття новозбудованого спортивного комплексу з багатофункційним тренажерним обладнанням, полем для пляжного волейболу та роздягальними приміщеннями.

Про це Дивись.Інфо повідомили у Львівському обласному управлінні Комітету з фізичного виховання та спорту.

Представників спортивної громади Львівщини з відкриттям нової спортивної споруди привітали голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Михайло Мельник, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Анатолій Ігнатович та інші.

Після вітальних слів почесних гостей вуличне тренажерне обладнання під час відкритого тренування випробували та схвально оцінили юні каратисти, які періодично використовують базу для підвищення загальної фізичної підготовки.

В свою чергу пляжний волейбольний майданчик випробували дівчата-волейболістки, які позмагалися в межах відкритого чемпіонату Львівського державного університету фізичної культури з пляжного волейболу серед жінок. Переможці чемпіонату отримали медалі та грамоти, а також пам’ятні футболки львівського виробництва “Корн”.

Зазначимо, що оснащення спортивної бази було зроблено за підтримки меценатів – благодійного фонду “Сокар-Благо” та компанії “ОККО”. Веслувально-спортивна бази Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України у с. Наварія протягом року використовується для тренувань учнівськими, студентськими та юніорськими збірними командами області та України з веслування на байдарках і каное, а на її території проводиться ряд всеукраїнських та міжнародних змагань, а також спортивно-масових заходів, спрямованих на зміцнення здоров`я населення. У весняно-літній період щотижня на базі тренуються близько 200 дітей, які навчаються у дитячо-юнацьких спортивних школах області, зокрема у Спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі Олімпійського резерву з веслування на байдарках і каное №1.

_Lviv_vidkr_01 _Lviv_vidkr_02 _Lviv_vidkr_03 _Lviv_vidkr_04 _Lviv_vidkr_05 _Lviv_vidkr_06 _Lviv_vidkr_07 _Lviv_vidkr_08 _Lviv_vidkr_09 _Lviv_vidkr_10 _Lviv_vidkr_11 _Lviv_vidkr_13 _Lviv_vidkr_14 _Lviv_vidkr_15 _Lviv_vidkr_16 _Lviv_vidkr_17 _Lviv_vidkr_18 _Lviv_vidkr_19 _Lviv_vidkr_20 _Lviv_vidkr_21 _Lviv_vidkr_22 _Lviv_vidkr_23 _Lviv_vidkr_24

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: