Цими вихідними у Львові жіночий фестиваль «Аніма»

Незабаром у Львові відбудеться 4-й всеукраїнський жіночий фестиваль «Аніма». Захід відбуватиметься у готелі «Жорж» (пл. Адама Міцкевича, 1) 25-26 жовтня. Зіркова гостя фестивалю – Ірена Карпа.

Під час жіночого фестивалю «Аніма» обговорюватимуть: як залишатися сильною та натхненною; як знайти гармонію у взаємостосунках; де черпати ресурс і як зарадити собі зі стресом та тривогою; як знайти баланс між сім’єю та кар’єрою; чи є взаємозв’язок між здоров’ям та красою.

Фестиваль буде поділено на 7 тематичних секторів (5 паралельних залів): «Взаємостосунки», «Розвиток та кар’єра»/«Мистецький сектор», «Краса та здоров’я», «Життєвий стиль»/«Ресурсний сектор», тощо.

Реєстрація проводитиметься 25 жовтня з 10:00 до 18:00 год, 26 жовтня - 12:30-18:00 год.

Організатори пропонують відвідувачам близько 40 майстер-класів/дискусій/тренінгів від експертів з питань взаємостосунків, розвитку, краси, здоров’я, відпочинку, відвідати виставку-ярмарок, яка супроводжуватиме жінку із залу в зал; отримати нові знання та враження, а також подарунки; відвідати урочисту завершальну вечірку.

Традиційно, для всіх учасників будуть доступні консультації психолога (впродовж 2-х днів).

Урочисте завершення фестивалю відбудеться у ресторані імпровізацій «Грушевський cinema jazz» - виступ проекту Тамара Горгішелі & МиклухоМаклай та Caramel pool dance studio, розіграш подарунків.

Довідка

Група у соцмережі: www.facebook.com/pages/Жіночий-фестиваль-Аніма-У-Львові/149669958539935

Сайт: http://anima.in.ua

Оргкомітет фестивалю: Олена Смішко тел. 096 441 73 35, Наталя Кинчій тел. 050 430 62 02, [email protected].

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: