Будинки БУ-4 КЕВ не готові до опалювального сезону

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», підприємство технічно готове до початку опалювального сезону. Однак із 1620 споживачів житлового фонду, які є на обслуговуванні підприємства, опалення можна буде подати лише до 1601 споживача.

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 20 жовтня з 1620 будинків теплоносієм заповнено 160.

Досі не мають актів готовності до зими 14 будинків на вул. Гашека,15а,17,19,20,20а,22,22а,24, вул. Скорини,6а, вул. Максимовича,7,7а,7б,9,9а.

Через ремонтні роботи в середині будинку не заповнений житловий будинок на вул. Стрийська,59.

Також немає жодних звернень щодо заповнення теплоносієм від власників будинків на вул. Кримська,30 (відомчий гуртожиток), вул. Панаса Мирного,43 (ЖБК-61), вул. В.Великого,23,25 (ОВБД-29).

«На сьогодні теплоносієм вже заповнено практично 99% будинків житлового фонду. Однак, залишаються будинки, які досі не мають акту готовності. Це будинки БУ-4 КЕВ міста Львова на вул. Гашека-Максимовича. Тому звертаємося до власників будинків, які ще не підготували свої будинки до зими, якнайшвидше вирішити дану ситуацію, оскільки, в разі початку опалювального сезону, не буде можливості подати опалення до даних будинків», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Станом на 20 жовтня, на основі листа-звернення, опалення подається до Оранжерейно-тепличного комплексу на вул. Черемшини, 44.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: