До Львова приїде рок-легенда Кен Хенслі (фото, відео)

Ken_Hensley_33Організатори львівського концерту екс-учасника групи «Uriah Heep» оприлюднили подробиці побутового райдеру зірки

Про це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Галина Гузьо.

KEN4_smallЧерез тиждень, 30 жовтня, у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7) відбудеться концерт легендарного автора пісень і екс-учасника гурту «Uriah Heep» Кена Хенслі (Ken Hensley). Цими днями триває тур Україною «The Misterious Journey» («Таємнича подорож») знаменитого британського рок-музиканта і композитора, якого називають «сірим кардиналом мелодійного року». Початок концерту у Львівській філармонії – о 19:00.

69-річний Кен Хенслі вже понад тиждень в Україні. Його мелодійна «Таємнича подорож» нашою країною стартувала у Києві 16 жовтня і продовжилася у Полтаві, Харкові, Дніпропетровську… 28 жовтня у Чернігові відбудеться концерт рок-легенди у супроводі Академічного симфонічного оркестру«Філармонія». А виступом у Львові 30 жовтня Хенслі завершить свої гастролі в нашій країні – і поїде до Латвії, Іспанії…

Організатори львівського концерту Кена Хенслі привідкрили завісу умов, які перед промоутерами ставить рок-музикант. Загалом екс-учасник «Uriah Heep» – зірка не надто вибаглива. У побутовому райдері легенди світового року прописано, що музикант не літає бюджетними авіалініями, а виключно – у бізнес-класі.  Зупиняється у 5-зіркових готелях, а на концертному майданчику потребує приватної гримерки – з туалетом, душем, дзеркалом, гарячою і холодною водою й чистими рушниками. Доступ до гримерки артиста – лише за спеціальними перепустками. Цікаво, що за 20 хвилин до шоу та 20 хвилин опісля сер Кен воліє усамітнитися. І перше, що робить, повернувшись зі сцени у гримерку, - телефонує дружині.

Хенслі_в_Україні_22Ken_Hensley_2З їжі і напоїв Хенслі віддає перевагу негазованій мінеральній воді, англійському чаю, каві, пиву, асорті із фруктів, французьким сирам брі та камамбер… Усюди, де перебуватиме музикант (готель, гримерка), організатори повинні забезпечити такі продукти: мед, молоко, снікерси, лимон, а також – червоне вино, причому тільки однієї конкретної марки – RIOJA (Іспанія).

У концертній програмі «The Misterious Journey» Кен Хенслі радує меломанів як пісенними новинками, так і хітами з репертуару «Uriah Heep», зокрема «JulyMorning», «Lady In Black», «Easy Living», «Look At Yourself». Традиційно концерти Хенслі більше нагадують авторські вечори: музикант багато спілкується із залом, відповідає на запитання публіки, а опісля виступу – радо роздає автографи і фотографується із шанувальниками.

Хенслі_в_УкраїніНа увесь світ 69-річний британський рок-музикант Кен Хенслі прославився як учасник гурту «Uriah Heep» (1969–1980 рр.). Якби Хенслі написав лише «July Morning» (ця пісня стала неофіційним гімном Болгарії) та «Easy Living», вже цього йому вистачило б для того, аби увійти в історію рок-музики – у статусі найкращого хітмейкера класичної британської хард-рокової сцени 1970-их. Зрештою, перераховувати всі успіхи, проекти та заслуги рок-легенди безглуздо. Достатньо сказати, що більшість сучасних рок-зірок, зокрема Metallica, Guns N`Roses, Red Hot Chili Peppers, називають Хенслі серед тих музикантів, які найбільше вплинули на їхню творчість!

Ціна квитків на концерт Кена Хенслі у Львівській філармонії (вул. Чайковського, 7), який відбудеться 30 жовтня, - від 200 до 590 грн.

Продаж квитків - на сайтах: gastroli.ua та topbilet.ua, а також у касах міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: