Працівники ЛКП побили агітатора Блоку Петра Порошенка у Львові (відео)

Учора, 22 жовтня, у Львові, на вулиці Грінченка, 6, працівники комунального підприємства побили агітатора Блоку Петра Порошенка, пише ЗІК.

Заяву про це зробив сотник 9-ї сотні Самооборони Майдану Андрій Антонищак, який балотується до парламенту за списком Блоку Петра Порошенка.

«Стався безпрецедентний випадок у цій виборчій кампанії – сьогодні на нашого волонтера був здійснений напад зі сторони працівника ЖЕКу. Його побили за те, що він розклеював агітки Блоку Петра Порошенка», – заявив Антонищак.

Антонищак стверджує, що вже декілька днів підряд комунальні працівники на очах у мешканців зривають агітки Блоку Петра Порошенка.

«Воно відбувалося декілька днів тому в районі торгового центру «Балатон», сьогодні також воно відбулося у районі так званої Бомби, і на 700-річчя. Це відбувається системно у Шевченківському районі Львова», – розповів Антонищак.

http://youtu.be/lpDM9JopTF0

Антонищак стверджує, що представники Блоку Петра Порошенка звертались зі скаргами на такі дії комунальників до голови рай адміністрації Шевченківського району.

«Був попереджений голова районної адміністрації. Жодних дій не вчинено. Я вважаю, що у місті Львові, у проєвропейському місті, здійснюється адміністративний тиск з боку міського голови. Навіть не з боку міського голови, а з боку його однопартійців, його проєвропейської партії на Блок Петра Порошенка», – обурюється сотник.

Антонищак вбачає в таких діях влади Львова прояв адміністративного тиску. Він звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з проханням повернутись до Львова та забезпечити нормальний перебіг виборчої кампанії у Львові.

«Андрію Івановичу, будь ласка, поверніться зі свого піар-турне по Дніпропетровську, Харкову та інших містах, поверніться у Львів і наведіть порядок зі своїми працівниками», –  звернувся сотник до мера Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: