Сесія погодила відновлення меж парку культури і відпочинку ім.Б.Хмельницького

Сесія ЛМР прийняла ухвалу про відновлення меж пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення Львівського центрального парку культури і відпочинку ім.Б.Хмельницького.

Відповідно до ухвали сесії ЛМР, межі Львівського центрального парку культури і відпочинку ім.Б.Хмельницького відновлять за рахунок земельної ділянки орієнтовною площею 0,1022га на вул.Лижв’ярській, 42. Для відновлення меж парку міська рада ухвалила вилучити зазначену земельну ділянку для суспільних потреб. Ділянка перебуває в оренді у  громадянки Баляш О.М. згідно з договором оренди землі, зареєстрованим у львівській міській раді 31.12.2009 за №Г-840 та у Львівському міському відділ Львівської регіональної філії Центр ДЗК 24.02.2010 за №04:10:867:00001 (запис у книзі 04-1). Згідно з ухвалою, зазначений договір оренди землі слід вважати таким, що втратив чинність.

У разі незгоди землекористувача з вилученням цієї земельної ділянки, юридичне управління ЛМР звертатиметься до суду про примусове вилучення земельної ділянки  та розірвання договору оренди землі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: