Скверу Гідності на Сихові надано офіційного статусу

Сьогодні на сесії міської ради повернулись до розгляду ухвали про створення скверу на пр. Червоної Калини, 109 і після другої спроби все ж затвердили його межі та внесли в перелік скверів Сихівського району, як «Сквер Гідності». За відповідне рішення проголосувало 56 депутатів, повідомили у прес-центрі ЛМР.

Йдеться про облаштування скверу, площею 0,361 га, проте, як зазначив начальник управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин ЛМР Сергій Коровайник, це тимчасові межі і лише орієнтовна площа, проте кардинально змінені вони все ж не будуть.

Нагадаємо, раніше на пр. Червоної Калини, 109 біля однієї зі шкіл планували збудувати торговий центр, а окрім нього – ще понад 20 МАФів. Проте, після пікетів мешканців багатоповерхівок, засіданням виконавчого комітету міськради було скасовано наказ директора департаменту містобудування ЛМР Андрія Павліва «Про затвердження містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на проектування та будівництво торгового комплексу на пр.Червоної Калини, 109 зі знесенням будівлі кафе».

Під час сьогоднішньої першої спроби проголосувати за затвердження меж Скверу Гідності депутатам міськради забракло кількох голосів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: