Бруд «Експресу» - це політичне кілерство, - Тягнибок

 «Виборча кампанія ведеться брудними методами і «Свобода» потрапила під прес несправедливої критики, обливання багнюкою і поширення брехні», – завив 23 жовтня 2014 в ефірі радіо «Львівська хвиля» лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Свободівець зокрема згадав ситуацію з газетою «Експрес», яка у своїх випусках регулярно очорнює «Свободу».

«Коли Починку відмовили у розширенні його мережі цигарково- газетних кіосків, відбулася помста цього редактора – бізнесмена. В кожному номері почали з’являтися маячливі звинувачення. Спочатку ми не звертали на це увагу, пізніше почали судитися, але виявилося що це не так просто. «Експрес» постійно змінював юридичну адресу і засідання суду постійно відкладалося. Це такий хороший метод уникнення відповідальності», - заявив Олег Тягнибок.

За його словами суд уже перемістився зі Львова у Яворівський район.

«Навіть коли нам вдається виграти суд, газета не виконує його рішення. Вони подали апеляцію, вона знаходиться у виконавчому провадженні, а вони далі поширюють брехню і готують нові матеріали. Те, що вони роблять, це навіть не жовта преса, а політичне кілерство - коли свої особисті припущення і хворобливі фантазії видають за дійсність. Звісно, що ніяких маєтків Тягнибока не існує. Вони знайшли в Інтернеті фото якоїсь вілли і написли, що це вілла Тягнибока на Русанівці, з покоївками, охоронцями і таке інше. Але в Києві знають, що на Русанівському масиві вілл нема, тільки багатоповерхівки, а у Львові того не знають. Вони висмоктали це з пальця, а мені тепер виправдовуватися і чим більше я це роблю, тим більше виглядає, що ніби дійсно воно є так. Це теж є проблема – як політик може захистити свою честь і гідність проти таких журналістів-кілерів» - додав лідер ВО «Свобода».

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: