«FM Галичина» записали звернення до військових в зону АТО (відео)

Ведучі файного радіо «FM Галичина» записали  звернення до військових, які зараз знаходяться у зоні АТО. Таким чином висловили свою подяку та підтримку хлопцям на Сході.  Режисером відео звернення став молодий 19 –річний режисер Сергій Якименко.

Чотирнадцять років тому хлопець переїхав у Німеччину. Там навчається за спеціальністю графічний дизайнер. За словами Сергія,  хоч доля і закинула його в Німеччину, в душі він не тільки Українець, а ще і щирий патріот свої прекрасної держави "Україна".

«Мрію після закінчення навчання повернутись в мій рідний Львів, там де я просто відчуваю себе народженим знову. Я займаюсь фотографією., а з часу Майдану відкрив для себе світ кіно. Хоча на Майдані не був, проте спостерігав за всім з телеекрану. Після перегляду фільму «Помаранчеве небо» до мене прийшло натхнення зробити фільм. Два тижні я збирав матеріали, і одного вечора змонтував, як на автоматі, фільм під назвою "Ціна Демократії". Фільм набрав 600 000 переглядів. Через 4 місяці я наважився зробити інший фільм  - " На лінії вогню" . В ньому показана справжня війна, тут все по –справжньому:  бій, зброя, втрати, переживання рідних. Цей фільм я присвячую нашим захисникам країни. Моя єдина мета  - показувати такі фільми, нашим дітям внукам, показати як будувалась нова Україна.» - зазначив Сергій Якименко.

Про це повідомила прес-служба радіо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: