Фрік-кабаре «Dakh Daughters» у Львові: другий аншлаг за останні півроку (фото)

У вівторок, 4 листопада, до Львова вдруге за останні півроку завітає фрік-кабаре «Dakh Daughters». Виступ команди дівчат, яких в Україні вважають головним культурним відкриттям останніх років, відбудеться на сцені Національного драматичного театру ім. М. Заньковецької. Початок – о 19:00.

Про це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Галина Гузьо.

ddb-lviv_logoСаме зі Львова «Dakh Daughters» розпочнуть свій невеликий тур обласними центрами Західної України. Після міста Лева у їхньому графіку – Чернівці (6 листопада), Тернопіль (7 листопада) та Івано-Франківськ (8 листопада).

dakh_daughters_5«На виступ «Dakh Daughters» у Львові 4 листопада усі квитки уже практично продані, тож ми плануємо організувати додатковий концерт – у грудні. Місце зустрічі – незмінне: Театр ім. М. Заньковецької. А от дату повідомимо додатково», - каже організатор гастролей фрік-кабаре «Dakh Daughters» Святослав Роман (Мистецька агенція «Наш Формат»).

За словами літописця гурту Лії Шевченко, у тур містами Західної України «Dakh Daughters» везуть оновлену програму: «До неї, окрім старих, добре відомих композицій, увійдуть нові. Серед них - «Візьми» на слова Сергія Жадана, «If» Редьярда Кіплінга, «Гамлет-машина» Ганса Мюллера... Трохи змінюється і інтонація концерту: замість наскрізного шаленого драйву з’являється легка відстороненість, споглядальність. Це буде спроба подивитися на реалії драматичного сьогодення в Україні очима блукальця на землі, вічного мігранта».

dakh_daughters_7Довідка. «Dakh Daughters» – це новий проект засновника театру «Дах», продюсера і режисера Влада Троїцького. Критики охрестили «Dakh Daughters» головним культурним відкриттям останніх років, феноменом української культури. Дівчата характеризують свій стиль як «фрік-кабаре». Учасниці в коротких білих сукнях, з набіленими, немов у сумних паяців, обличчями, непроникно серйозно подають найбільш гротесковий матеріал. У їхньому репертуарі є роботи на вірші Йосифа Бродського та Олександра Введенського, старовинна провансальська пісня «Я бачив вовка, лисицю, зайця» і номер із репертуару Віки Врадій, а в пісні «Рози/Донбас» звучать перші рядки з 35 сонета Шекспіра.

Ціни на квитки на концерт «Dakh Daughters» 4 листопада у Львівському національному театрі ім. М. Заньковецької - 120-200 грн. 

Квитки можна придбати в українському магазині "Наш Формат" (вул. Братів Рогатинців, 24), а також на сайті kasa.in.ua 

dakh_daughters_4 dakh_daughters_6 dakh_daughters_2 dakh_daughters_1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: