Літні львів’яни побували на екскурсії в Зоологічному музеї

Вже стало доброю традицією щотижня організовувати цікаві пізнавальні заходи для самотніх людей похилого віку, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Так, 23 жовтня літні городяни мали нагоду відвідати Зоологічний музей імені Бенедикта Дибовського, який є науково-навчальним підрозділом біологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Музей належить до числа найстаріших університетських музеїв Європи. Заснований як Кабінет натуральної історії у 1784 році. Сьогодні в музеї зберігається понад 130 типових зразків тварин, які вперше були виявлені та описані для науки. Вони походять з України, Росії, Польщі, Бразилії, Індії, Мексики, Австралії, Східної та Центральної Африки, країн Центральної Європи.

«Відвідування музеїв стало хорошою традицією пізнавального дозвілля для дідусів та бабусь. Ми вдячні керівництву та працівникам музеїв за сприяння та підтримку соціальних проектів і розвиток програми пізнавального дозвілля для літніх городян, адже ці люди потребують великої уваги та підтримки», — повідомила культорганізатор  Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: