У нашому списку теж є артисти і комбати, але всі вони члени партії, - Тягнибок

 агато політичних сил взяли до своїх списків відомі, розкручені на телебаченні особистості, які до останнього часу позиціонувалися як громадські діячі і виступали проти політиків», –  про це 23 жовтня 2014 року заявив в ефірі радіо «ФМ Галичина» лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок .

Свободівець наголосив на феномені сьогоднішніх виборів -  присутності у списках політичних партій колишніх громадських діячів, співаків і військових.

Їх навмисне розкручували, як громадських діячів, вони були проти політичних партій, а потім ці «борці проти політичних партій» самі стали їх активними діячами. Так само з комбатами. Зробили популярних комбатів і зараз деякі політичні сили торгують їхніми обличчями, думаючи, що вони витягують список догори. Але потім будуть дуже великі проблеми з дисципліною всередині цих фракцій» - сказав Олег Тягнибок .

За його словами ВО «Свобода» має у списку і комбатів, і артистів але всі вони є членами партії.

«До прикладу Богдан Бенюк - народний артист України, лауреат Шевченківської премії, він вже 15 років у «Свободі», або Володимир Стаюра - заступник командира батальйону «Січ» – голова фракції ВО «Свобода» в Тернопільській облраді, чи Олексій Миргородський –  голова Харківської обласної організації, півроку сидить в окопах, офіцер - командує танковим взводом. В нас є в списку десь близько 30 таких вояків. Є і такі, які нагороджені бойовими нагородами  - це все наші активісти. Це ті, які будуть голосувати 100%, це ті, які не зрадять, не стануть тушками, які є патріотами, націоналістами. Жоден з них не підпадає під люстрацію. У нас немає проблем з дисципліною, в тому і перевага ідеологічних сил над тимчасовими проектами, які понабирали гарні «обгорточки», а потім не знають, що з ними робити, бо кожен «зірка» і хоче робити по свому» -зазначив лідер ВО «Свобода».

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: