У «Свободи» нема зерна неправди за собою, - Тягнибок

«Під час нашої виборчої кампанії ми  можемо чесно дивитись людям в очі». Про це 22 жовтня 2014 року під час зустрічі з мешканцями Львова заявивголова фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді України Олег Тягнибок.

За словами свободівця, проаналізувавши ситуацію, можна зробити висновок, що практично усі сподівання виборців, які голосували за «Свободу» у 2012 році оправдані.

«Те, чого від нас хотіли виборці в парламенті, те «Свобода» і зробила. Нас обирали, аби ми викликали народ на вулиці, і ми це зробили. З першого дня роботи парламенту ми почали використовувати трибуну, щоб закликати людей до боротьби з режимом Януковича. І ми стали цементом антиянуковичівської опозиції», - заявив Олег Тягнибок.

Як повідомив депутат, опоненти не хочуть бачити в парламенті «Свободи», тому і придумують брехливі соціологічні опитування.

«В той час, коли «Свобода» кинула весь свій ресурс аби агітувати і піднімати українців на Сході, тут, на Галичині опоненти почали підмивати грунт, опаплюжувати і оббріхувати нас. І зараз ми повинні повертатись знову сюди, щоб повернути своє чесне ім’я, щоб поставити на місце брехунів і негідників», - сказав Олег Тягнибок.

Свободівець вірить, що виборці зорієнтується за кого потрібно голосувати і підтримають «Свободу» і Ірину Фаріон як мажоритарного кандидата.

«Я хочу щоб ви знали, що «Свобода» не зраджувала і не зрадує, вона не має тушок і перебіжчиків, натомість має дисциплінованих депутатів які завжди голосують одностайно і у повному складі. І якщо ви хочете, щоб ваш голос спрацював на 100%, то підтримайте нас. Опоненти мріють щоб «Свободи» як і Ірини Фаріон не було у Верховній Раді. Тому зробіть все, щоб ми були у парламенті. У «Свободи» нема зерна неправди за собою. Очищення влади, нова армія, боротьба з корупцією, декомунізація і деолігархізація – ось основні напрямки, які вирішуватиме наша політична сила у новому парламенті», - заявив Олег Тягнибок

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: