Від Садового вимагають вибачень за співпрацю з Януковичем

Львівська міська рада засудила співпрацю мера міста Андрія Садового з представниками Партії регіонів і режимом Януковича та вимагає негайних публічних вибачень.

Відповідне звернення озвучив голова фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Любомир Мельничук під час сесії 23 жовтня, передає кореспондент «Вголосу».

У цьому зверненні голова фракції нагадав, як мер Львова Андрій Садовий у липні 2011 року, потай від громадськості Львова, святкував день народження Віктора Януковича.

«Тепер очевидно, що саме через таку співпрацю з колишнім режимом Януковича, міський голова у Львові отримав можливості для перешкоджання малому і середньому підприємництву в догоду власникам великих підприємств, впровадив корупційну бюрократизовану систему структури виконавчих  органів у Львівській міській ради», – каже Любомир Мельничук.

Саме завдяки таким діям міського голови, пояснює депутат, Андрій Садовий зумів уникнути відповідальності  за систематичні правопорушення в управлінні комунальною власністю Львова , яскравим прикладом яких є незаконна приватизація приміщень універмагу на вул. Шевській, 1, вартість якого була занижена у кілька разів.

«Очевидно, чому рішення міського голови в контексті підготовки до «Євро-2012» були відверто спрямовані проти волі львів’ян. Міський голова сумирно погодився у 2011 році назвати львівське летовище тією назвою, яку запропонував тодішні Кабінет Міністрів України і Микола Азаров, чим проігнорував думку депутатського корпусу та тисяч львів’ян», – сказав Любомир Мельничук.

Також, за його словами, тарифна політика Львівського міського голови  будувалась на засадах щонайбільшого визиску з львів’ян. А будь-які дії Львівської міської ради щодо скасування необґрунтовано підвищених тарифів було або саботовано, або застосовано вето, або ж оскаржено в судовому порядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: