Держкіно у ФБ рекламує Ірину Фаріон (скрін)

Офіційна ФБ-сторінка Державного агентства України з питань кіно рекламує кандидата у нардепи Ірину Фаріон, а також розміщує дописи про те, що "ця влада вирішила не пустити "Свободу" до нового парламенту.

Про це Дивись. Інфо повідомила Ірина Швець.

"Побратими!

Ця влада вирішила не пустити Свободу до нового Парламенту. Люди гинули на Майдані, для того, щоб очистити українське суспільство від негідників. Нажаль цього не сталося. Корупція, беззаконня та свавілля - головний пріоритет уряду Арсенія Яценюка. Нажаль Свободі не дали реалізувати все те, що ми обіцяли своїм виборцям. Але ми не зупинимось і будемо вогнем вижигати цю гангрену!

Досить українцям жити на околицях історії - час створювати її власноруч! Росія не може постійно втручатися у внутрішню політику України. Це стосується усіх сфер. Я, як кінематографіст, обіцяю, що зроблю все можливе, щоб російські фільми з їх антиукраїнською пропагандою більше не мали місця в українському прокаті та телебаченні. Російська мова не повинна звучати ні в кіно, ні в ЗМІ.

Сім’я Іллєнко зробила багато для українського кіно, зробимо ще більше для України! І критика людей, які нічого не зробили для розвитку українського кінематографу - це лише доказ того, що ми на правильному шляху. Я вважаю, що кіномитці, які дозволяють собі безгрунтовно звинувачувати своїх колег у розкраданні бюджетних коштів, мають бути притягненні до відповідальності. Вважаю, що такі люди як Олексндр Муратов не мають морального права публічно принижувати видатних українських митців таких як Михайло Іллєнко подібними наклепами. Місце Муратова та його старої гвардії в психіатричній лікарні.

Ми будуємо демократичну країну, але країну з жорсткими націоналістичними принципами! Ось про що мріє кожен з нас: бути представником сильної, агресивної до своїх ворогів, держави, коли ніхто нам більше не скаже, що ми занадто багато пробачили своїм політикам. Більше такого не буде! Тому Свобода вимагає люстрації Премьер-міністра України Арсенія Яценюка, бо Україною повинні керувати українці, а не євреї. Ми вже бачимо до чого призвело правління представників цієї нації у Дніпропетровську. Коли свобода прийде у парламент, ми обіцяємо, що очистимо нашу країну від евреїв, циган і молдован! Але це необхідно робити конституційним шляхом. Тому, побратими, закликаю, сьогодні не повинна згоріти ні одна сінагога! Винні будуть покарані у законний спосіб!

Україна повинна очиститись! Таким людям як Олег Ляшко, не місце в стінах вищого законодавчого органу. Люди з нетрадиційною сексуальною орієнтацією не можуть брати участь в управлінні державою. Навіть якщо, Ляшко пройде в парламент, ми зробимо все можливе, щоб він і його поплічники, які ганьблять українські сімейні традиції, не зайшли до зали засідань. Сміттєвий бак вже стоїть біля входу в Верховну Раду!

Українцям потрібна сильна і впевнена влада - політики, які не будуть боятися приймати радикальні рішення, реально діяти, а не вести позакулісні перемовини.

Прийдіть на виборчі дільниці та проголосуйте за правильну політичну силу - за Свободу! Наші дії в майбутньому - це ваша впевненість у завтра!

Слава Україні!

Патріот за покликанням серця Пилип Іллєнко", - йдеться у дописі

Без імені

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: