Колодій привітав колектив лісотехнічного університету із 140-річчям вишу (фото)

У Національному лісотехнічному університеті України відбулось розширене засідання Вченої ради з нагоди 140-річчя від дня створення вишу. Привітати професорсько-викладацький склад та студентський колектив із ювілеєм прибув голова Львівської обласної ради Петро Колодій, народні депутати України Ірина Фаріон та Андрій Тягнибок, представники влади й академічної спільноти Львівщини, повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

«Ми горді з того, що саме у Львівській області розташований єдиний в державі вищий навчальний заклад лісотехнічного профілю, який у своїх стінах виховує висококваліфікованих фахівців», – зазначив Петро Колодій.

Також голова обласної ради висловив слова вдячності викладачам за їхню щоденну нелегку працю та великий внесок, який вони роблять у розвиток Української держави. «Саме ви надаєте нашій молоді знання і виховуєте її у дусі патріотизму та служіння добру й справедливості. Результат вашої праці ми побачили під час Революції Гідності, коли львівські студенти, серед яких були і студенти лісотехнічного університету, вийшли на захист власних прав та свобод», – наголосив очільник облради.

На завершення Петро Колодій вручив Почесні грамоти Верховної Ради України доктора біологічних наук, професора Криницького Григорія Томковича та доктора технічних наук, професора Лютого Євгена Михайловича.

Вручення відзнак 2 Вручення відзнак

Також з нагоди 140-річчя від дня заснування Національного лісотехнічного університету України Петро Колодій відзначив працівників вишу Грамотами Львівської обласної ради. За вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки та підготовку висококваліфікованих спеціалістів відзнаки отримали: Осадчук Леонід Семенович, доктор сільськогосподарських наук, Новак Анатолій Анатолійович, кандидат сільськогосподарських наук, Тисовський Любомир Осипович, кандидат фізико-математичних наук, Дубовіч Іон Андрійович, кандидат географічних наук, Загвойська Людмила Дмитрівна, кандидат економічних наук, Лук’янчук Неля Георгіївна, кандидат сільськогосподарських наук, Гураков Віталій Сергійович, начальник редакційно-видавничого центру.

Окрім того цінними подарунками голова обласної ради нагородив Дебринюка Юрія Михайловича, професора кафедри лісових культур і лісової селекції, доктора сільськогосподарських наук, Соловія Ігоря Павловича, доцента кафедри екологічної економіки, доктора економічних наук, та Макарчука Петра Ярославовича, провідного спеціаліста відділу обробки даних і документів інформаційно-обчислювального центру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: