Садовий прийшов голосувати з дружиною і журналістами

Сьогодні, 26 жовтня, міський голова Львова Андрій Садовий та його дружина Катерина Кіт-Садова проголосували надострокових парламентських виборах до Верховної Ради України, на виборчій дільниці №461949, вул. Миколи Некрасова, 59. З міським головою на виборчу дільницю прийшли два його сини – Іван та Тадей. На виборчу дільницю родина приїхала одразу ж після урочистого Богослужіння, яке відбулось в Соборі св. Юра за участю Блаженнішого Святослава, повідомила прес-служба ЛМР.

«Я дуже довго думаю, але рішення приймаю швидко. Івану 12 років, а Тадею 10 років. Я хочу, коли їм буде 16-18 років, щоб я з гордістю дивився їм в очі за нашу країну. Для цього треба багато працювати, багато думати, але швидко приймати рішення.

Вибори завжди є важливі. Але ці вибори не відповідають тим очікуванням, які були в людей. Бо воля людей була чітка – це відкриті списки, пропорційна система голосування. Владна еліта побоялась цього і пішла старою схемою. В цьому парламенті буде не просто працювати. Хотілось би, щоб цей парламент був робочий, і дуже оперативно приймав ті рішення, які треба було приймати давно – рік, 5, 10 тому», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Також мер наголосив на необхідності проведення виборів місцевого рівня весною.

«Я переконаний, що чекати до осені було б не коректно. Проїхавши, фактично, всі області нашої держави, ми побачили дуже багато проблемних міст та сіл, де просто людей грабують. Тому треба провести вибори у місцеві органи влади весною, суттєво зменшити кількість депутатів у місцевих органах влади. Я би пропонував зменшити у 3 рази. Цілком достатньо для Києва, наприклад, 40 депутатів. Для Львова – 30 депутатів. Але вже сьогодні треба думати, хто будуть ці депутати, які це люди. Треба вже сьогодні обирати найбільш моральних, чесних, авторитетних, йти до них, спілкуватись, просити, щоб вони дали згоду балотуватись в органи влади, і потім обирати їх. Верховна Рада – це висока влада, але є міста, села. Важливо, щоб там були гідні люди», - додав Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, сьогодні, 26 жовтня, проходять позачергові парламентські вибори до Верховної Ради України. Виборчі дільниці працюватимуть до 20.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: