Сьогодні у Львові відбудеться доброчинний ярмарок «Патріотична метушня» на підтримку військових АТО

У Львові 26 жовтня відбудеться доброчинний ярмарок під назвою «Патріотична метушня», з метою збору коштів та речей першої необхідності на зимовий період для військових АТО, повідомила прес-служба ЛМР.

Доброчинний ярмарок проводитиметься з 10.00 до 18.00 год біля пам’ятника королю Данилу, що на площі Галицькій. Організаторами є молодіжна спільнота «Світло Христа» при церкві свщмч. Йосафата (вул. Замарстинівська 134) і всі небайдужі друзі та знайомі, які дізналися про цей захід через соціальні мережі.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на купівлю спальників, каріматів, зимового взуття і термобілизни для військових 5-го батальйону 24-ї бригади.

«Літо й тепла осінь вже минули, попереду холодний зимовий період. Воювати із противником і так важко, і фізично, і морально, а тут ще й додаються переохолодження, застуди, відсутність елементарного теплого одягу. Тому основна мета нашого благочинного ярмарку – залучити громадян допомогти спорядити на зиму наших хлопців принаймні найнеобхіднішим. Бо добре, коли ми сидимо в теплій хаті, а у наших військових дещо інша участь та інша ціна за нашу спільну незалежність», – розповідає Марта Луць, координатор акції.

Захід складатиметься із двох частин – доброчинного ярмарку і декількох майстер-класів.

На ярмарку будуть вироби ручної роботи (еко-сумки, жіночі прикраси, вироби з бісеру, м’які іграшки, книги, картини, магнітики, браслети, чотки тощо), а також гарячий чай та смачна домашня випічка.

Усі ці патріотичні аксесуари та солодощі охочі зможуть одержати за добровільну пожертву або ж в обмін на теплі речі, які самі принесуть, щоб передати нашим військовим (шкарпетки, рукавиці, куртки, термобілизну тощо).

Серед майстер-класів – виготовлення зимової маскувальної сітки, виробів з паперу, плетіння синьо-жовтих браслетів і чоток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: