Своє 25-річчя «Скрябін» відсвяткує у листопаді концертом у Львові і у ще восьми містах України (відео)

У рамках свого ювілейного всеукраїнського туру знаменита українська група «Скрябін» 11 листопада дасть у Львові великий сольний концерт. Зустріч меломанів із групою, на піснях якої виросло не одне покоління українців, відбудеться у Палаці Спорту "Україна" (екс-«Спартак», вул. Мельника, 18). Початок – о 19:30.

 skrjabin_lvivПро це Дивись.Інфо повідомила промо-менеджер Галина Гузьо.

Лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко або просто Кузьма не любить слів «ювілей» чи «ювілейний». Листопадовий тур своєї команди він анонсує так: «У наші смутні часи треба використовувати кожну можливість для того, щоб добрі люди збиралися докупи - і придумували, що робити далі. Це скромний концертний тур з нагоди скромної дати – 25-ти років групи «Скрябін» Це ексклюзивна програма на три години».

Окрім Львова, «скромний» тур «Скрябіна» у листопаді охопить такі міста: Одеса (2 листопада), Миколаїв (3 листопада), Херсон (4 листопада), Запоріжжя (5 листопада), Черкаси (6 листопада), Івано-Франківськ (10 листопада), Рівне (12 листопада) та Чернігів (13 листопада).

У турі з нагоди 25-річчя група «Скрябін» презентуватиме свій 25-ий номерний альбом, який так і називається – «25». На обкладинці новинки, як і на туровій афіші, - цифра «25», що зібрана з фотографій вірних і відданих фанів групи.

Організатори концерту «Скрябіна» у Львові 11 листопада обіцяють меломанам незабутнє, тригодинне драйвове шоу від Кузьми і його команди. Прозвучать як нові, так і улюблені мільйонами пісні, які з Кузьмою традиційно співає хором увесь зал. Одне слово, усе найкраще за 25 років існування гурту. Крім того, спеціально для туру містами України створюється ексклюзивний відеоряд.

skrjabin22 skrjabin33 skrjabin44

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: