У Львівській обласній клінічній лікарні відкриють нове кардіохірургічне відділення (фото)

На сьогодні у Львівській обласній клінічній лікарні, що у місті Львові на вул. Некрасова, триває завершальний етап робіт з реконструкції нового відділення кардіохірургії, оснащеного імпортною технікою.

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Оглянути приміщення лікарні, в якому вже за тиждень-два розпочнуть приймати перших пацієнтів лікарні, приїхав голова Львівської обласної ради Петро Колодій.

Головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка, а також завідувач кардіохірургічного відділення Львівської обласної клінічної лікарні Віталій Аверчук розповіли очільникові обласної ради про свою роботу, а також про потреби та досягнення цієї медичної установи.

Одним із багатьох досягнень лікарні, є нове кардіохірургічне відділення, відкриття якого відбудеться вже зовсім скоро. Зокрема, як розповів Віталій Аверчук, хірурги їхньої лікарні виконували операції різної складності завжди. Одначе, за нових умов та з новим обладнанням, яке є в цьому кардіохірургічному відділенні, оперативні втручання будуть відбуватися із суттєво меншим рівнем ускладнень. «Завдяки обладнанню, яке працюватиме в новому кардіохірургічному відділенні, операції можна буде проводити більш швидше та більш якісніше», – сказав він.

Своєю чергою, головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка розповів, що з відкриттям нового відділення кардіохірургії, тут одночасно зможуть пройти курс лікування, 30 пацієнтів.

«У цьому відділенні є три операційні. Це, відповідно, дозволить нам розвантажити інше крило лікарні, де на сьогодні лежать пацієнти із серцево-судинними захворюваннями. Подекуди їхня кількість є дуже великою – по 12 людей в палаті. Тому нове приміщення дозволить не лише перевести хворих у більш якісні умови, але й дасть нам можливість розпочати наступну фазу робіт з реконструкції приміщення лікарні – під дитяче відділення кардіохірургії», – розповів Михайло Гичка.

Оглянувши приміщення лікарні, зокрема, нове кардіохірургічне відділення, голова Львівської обласної ради Петро Колодій поділився з лікарями своїми враженням від побаченого. Зокрема, він наголосив на тому, що такими ж, як це приміщення мають бути всі інші у Львівській обласній клінічній лікарні. «Ми знаємо, що сюди постійно приїжджає багато людей, щоби отримати кваліфіковану допомогу. Часом люди потрапляють з доволі складними випадками захворювань. Також ми знаємо, що рівень фахівців цієї медичної установи є дуже високим. Попри те, самі приміщення лікарні потребують реконструкції. Тому це приміщення лікарні є вагомим поступом вперед. Бо, коли хворий, який сюди потрапить, бачитиме цей ремонт та нове обладнання, то, відповідно, у нього одразу ж виникне відчуття спокою та довіри», – резюмував Петро Колодій.

LOKL-2 LOKL-3 LOKL-4

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: