ЛМКП «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу опалення до усіх споживачів

Завтра до Львова прибуде Лілія Гриневич

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні на ранок підприємство подає опалення до усіх споживачів, які є технічно готовими.

«За два дні опалювального сезону «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу тепла до усіх споживачів, які є технічно готовими. У перший день ми подали опалення до 1566 житлових будинків – це 97% споживачів житлового фонду. Вчора подали тепло до решти споживачів, які були технічно готовими його прийняти.

На сьогодні опалення подається до 1604 будинків. Опалення не отримує 21 споживач, який є у нас на обслуговуванні, однак причини, через які опалення не подається, не пов’язані з «Львівтеплоенерго».

Два будинки (вул. Зелена,253,253а) не отримують тепла через відмову споживача, а решта 19 будинків (вул. Гашека,20,20а, вул. Максимовича,2а,4,6,7,7а,7б,9,9а, вул. Угорська,27, вул. Енергетична,5, вул. Мишуги,3, вул. Кобилиці,27, вул. Грінченка,11а, вул. Під Дубом,2,2а,22,24) не отримують тепла через пориви внутрібудинкових систем опалення, які є на балансі власника будинку. Як тільки власники будинку ліквідують пориви і забезпечать технічну готовність будинку, ми зможемо подати туди тепло.

Якщо ж мешканці бачать, що їх будинок не є в переліку, куди опалення не подається, але тепла немає, або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, опалення до будинку подається, а причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат, потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ), бо внутрібудинкова система є в них на балансі. Зазвичай причиною відсутності тепла є заповітрення внутрібудинкової системи. Потрібно просто її розповітрити», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

В ЛМКП «Львівтеплоеннерго» зазначають, що опалення подається до усіх закладів освіти (школи, садочки, ВНЗ) – 165 та до 47 установ охорони здоров’я.

Опалення не отримує 2-га міська поліклініка на вул. Симоненка,4 та 4-та стоматологічна поліклініка на вул. Симоненка, 6а через ремонт тепломережі, яка є в них на балансі. Роботи планують завершити до кінця дня.

Також опалення не подається до Львівської обласної дитячої спеціалізованої лікарні та поліклініки на вул. Дністерська, 27 через тимчасову відмову споживача.

У випадку проблем з опаленням, Львівська  міська рада закликає мешканців повідомляти на «гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови від 20.10.2014р. №365, з 22 жовтня у Львові розпочався опалювальний сезон.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: